top of page

Over 'mezelf'

Ik ben Catleen Coteur, echtgenote, mama van twee prachtige dochters maar daarnaast ook een vlotte, spontane en enthousiaste spring-in-'t veld.

Als 18-jarige moest ik plots beslissen welke richting ik met mijn leven

uitwilde en net als zovelen had ik totaal geen idee. Daar sport een belangrijk deel van mijn leven uitmaakte, lag de keuze 'leerkracht lichamelijke opvoeding' dan ook voor de hand. Ondertussen geef ik al meer dan 15 jaar het beste van mezelf in het basisonderwijs en tracht kinderen het plezier van sporten te laten ontdekken en ze daarnaast ook aan te zetten tot meer bewegen.

Ondanks het feit dat ik nog steeds plezier beleef(de) aan het lesgeven, bleef er al die jaren toch iets knagen. Na veel wikken en wegen besliste ik uiteindelijk de sprong te wagen en mij opnieuw naar de schoolbanken te begeven. In 2018 startte ik als werkstudent aan de opleiding professionele bachelor in de voedings- en dieetkunde en combineerde gedurende 4 jaar werken met studeren.

Ondertussen mag ik mezelf een gediplomeerde diëtist noemen die klaar staat om jou te helpen en te coachen naar een gezonde levensstijl en mindset!

Mijn visie

aan het werk 1.jpeg

Advies op maat

Niet iedereen heeft baat bij eenzelfde aanpak. Samen gaan we op zoek naar een werkwijze die

bij jou past om zo niet enkel je doelen te behalen

maar ze ook te behouden! 

Totaalplaatje

Een gezonde levensstijl is voor iedereen verschillend

en dat is niet meer dan normaal. Wat werkt voor de ene persoon, werkt daarom niet voor de andere.
Voeding is net zoals mindset, zelfbeeld, beweging, stress, nachtrust, ... een cofactor. Voeding is dus met andere woorden slechts een deeltje van het totaalplaatje.

Wil je werken aan een duurzaam resultaat dan is

het dus ook belangrijk om met al deze

'cofactoren' rekening te houden.

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.34_edited.jpg
Up the Blue Stairs

Haalbare doelen

Ondanks dat de woorden diëtist en diëten vaak in dezelfde zin worden gebruikt, zijn ze niet onlosmakend met elkaar verbonden.

Daar 'diëten' vaak averechts werkt (omdat de verloren kilo's er vaak achteraf weer bijkomen), is streven naar een gezondere leefstijl met 

realistische doelen, de duurzame oplossing!

bottom of page